Bejelentés


samphelp mi segitünk!!!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
nagyábol enyi:

Először is! nem fog éjjel nappal menni úgy mint a host-os szervereknél hiszen itt a géped a szerver és ha nincs állandóan bekapcsolva akkor nem fog menni a szerver éjjel nappal.1. lépés: letöltöd a SA-MP Windows szerver nevű fájlt, amit innen is letölthec!

2. lépés: Ha letöltötted és kicsomagoltad a fájlt akkor látsz pár mappát és más dolgokat is. csak annyit kell tenned, hogy a samp-server.exe fájl-t elindítod és ha minden jól ment egy fekete kép fog megjeleni.

Ha ez a fekete ablak megjelent akkor már csak annyi dolgod maradt, hogy a SA-MP v0.2.2 (muty player ) :) programban megkeresd a szervered. könnyíteheted a dolgodat azzal ha felmész a www.whatismyip.org oldalra majd kiad egy ip-t aszt bemásolod a kedvenc szerverek közé és amit kiad utána ird,hogy :7777.Server.cfg: Észrevehetted, hogy egy alap szerver mód jött be. Ezt a server.cfg-ben lehet változtatni aminek a használatát fogogjuk itt leírni. Persze a server.cfg-vel nem csak a gamemódot lehet változtatni hanem egyéb dolgokat is! Ha megnyitod akkor ezek a sorok fogadnak:echo Executing Server Config...

lanmode 0

rcon_password pelda (ez az rcon jelszó a szervereden a /rcon login és jelszavaddal tudsz bejelentkezni, ez egy alap admin script)

maxplayers 50 (max játékosok)

port 7777 (itt azt tudod változtatni, hogy az alap ip-port után milyen szám álljon)

hostname [HUN]...(szervered neve) mindenképen legyen elöl hogy [HUN] de nem muszály :)

gamemode0 coms (a gamemodes mappából bármelyik módot beírhatod és a szervered azzal a móddla fog működni!)

filterscripts adminspec XtremeAdmin2 xgm sumo TT stadiums (a filescripts mappába bemásolt scriptek nevét ha ide beírod akkor működni fognak a szerveren a scriptek)

announce 1

query 1

weburl http://szkszerver.lapunk.hu


anticheat 0Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!